onsdag den 17. oktober 2012

Film jeg har set på det seneste


Efterårets tid er film tid, for mig er der ikke noget bedre end at sidde indenfor, mens det regner og blæser uden for,  og se en hyggelig film. Her er nogle jeg har set på det seneste:

LOL: Dette er en rigtig hjernedød film, men om ikke andet er den utrolig hyggelig at se. Derudover er Douglas Booth utrolig lækker :)
Den handler om Lola, en teenager pige som går i high school.
Året begynder ikke helt, som hun havde håbet. Hendes perfekte kæreste Chad (George Finn) har gjort noget mindre perfekt i løbet af sommeren, og det bliver alt andet end et pænt brud.
På trods af situationen forbliver hun venner med Chads bedste kammerat Kyle (Douglas Booth), som hun begynder at udvikle stærke følelser for. Samtidig oplever Lola for første gang problemer med forholdet til sin mor (Demi Moore), da hun holder op med at dele sine nye erfaringer af frygt for, hvordan moren vil reagere på sin teenagedatters bekendelser.

 Water for elephants: Den unge dyrlæge Jacob (Robert Pattinson) får ved et tilfælde får arbejde i et omrejsende cirkus.
Her møder han Marlena (Reese Witherspoon), som er showets absolutte stjerne, og han forelsker sig i hende.
Gennem deres kærlighed til dyrene i cirkusset, og i særdeleshed elefanten Rosie, finder de sammen mening med cirkuslivet.
En utrolig god og spændene film, som virkelig skal ses! :)


SALT: Og til sidst min nye ynglings film. Salt handler om CIA-agenten Evelyn Salt (Angelina Jolie)
Salts loyalitet sættes på den ultimative prøvet, da en russisk afhopper anklager hende for at være hemmelig, russisk spion.
Lynhurtigt indleder Salt sit eget spil og undslipper ved hjælp af sine evner og mange års undercover-erfaring.
Salts bestræbelser på at rense sig for anklagerne bidrager kun til at skærpe mistanken til hende, og mens jagten på hende intensiveres, står et overordnet spørgsmål tilbage: Hvem er Salt?
Normalt er jeg ikke til action-spion film, men denne fangede mig virkelig, det er først til sidst i filmen at man finder ud af hvilken side Salt er på, indtil da er det meget skiftende, god, ond, god, ond... Det er virkelig spænding for alle pengene !:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar